torsdag, februari 21

CRISPS

carlisle och glasgow avklarat. det var helluva good time.

första natten i glasgow där vi dansade på the beat club och spanade in män med kilt. drack drinkar för £1,5 och sov sen i våningssängar.


spenderade söndagen på glasgows shoppinggator, lyssnade på bagpipes och smaskade crisps. tog en buss till carlisle på eftermiddagen och anlände till studentkorridoren där två luftmadrasser var bäddade för mig och emil. vi flyttade madrasserna till madde och dinkos rum och forstatte ha party - 4 pers på rummet. vandrade vilse i natten åt fel håll, men hittade tillslut ett äckligt KFC.

måndag upp och hoppa kolla in skolan, skaka hand med simon, äta gratis lunch och sen spatsera runt på stan. vårsolen hade redan mördat bort all snö (om det ens funnits någon). handlade något som inte skulle vara fast food flottigt men blev pizza och soppa, samt massa sprit (systembolag, vad är det?!). peppade till för första utekvällen i carlisle, slutade på en massiv karaokebar och sen däck på min luftmadrass.

tisdagen hade vi alla intervju med grafisk design-lärarna. alla kom in woho (orkar inte ta beslutet). åt mer god baguette i skolans cafeteria och vandrade sen tillbaka 'hem'. träffade en svensk som jonny & co raggat upp på en pub natten innan som skulle visa oss staden. han tog oss till en pub med bra käk, hamburgare. efter det blev det mer spritköp på tesco, planerade att gå hem till killen på kvällen och se hur man bor och festar och har sig. sju pers i vårt rum peppade till, fyra drog sen till christoffer. madde och jag drack flitigt och glatt. mot midnatt stod vi på ett dansgolv och shejkade. träffade en till svensk, bartender. (ca 25 svenskar på skolan). sen tog natten slut, ungefär.

onsdag, dags att åka hem, sliten som man var packa packa duscha ta tåget till glasgow. chilla på footlocker medan emil valde två par skor, äta på äckligaste stället i stan som jag inte ens vill nämna mer om, köpte mer snickers och mars sen lämnade vi glasgow och flög tillslut hem.

puss på en bra resa!
mer bilder <-

2 kommentarer:

Maria sa...

Vääälkommen hit om du känner för det. Skitdålig stad, fula britter och skitäcklig mat. MEN jättemycket trevliga människor och skitbra linje (antar att det är graphics du sökt).

/Maria.

Anna sa...

jo känner så. skulle lätt kunna flytta till carlisle och bo där tre år, men skulle samtidigt kunna göra massa mer. plugga någon annanstans. maten ja blä.

går du grafiska nu?