torsdag, april 17

valet och så

jag var guide. jag var social med massa främlingar till nittiotvåor. alla hade finnar eller fula skor. eller för smala ögonbryn. tyckte synd om de losers jag visade runt. synd för att det är ett jobbigt val. och lärarna fattar verkligen inte vad det handlar om. står och babblar om vilka olika moment som ingår i kursen när tankarna i huvudet egentligen är "kommer jag få några kompisar på den här skolan, kommer jag kanske få någon tjej? är människorna sådana jag vill umgås med, ser jag upp till dom, ser jag ner på dom? "(ja, bara fördomar. hela processen bygger på fördomar)
för när det gäller vad man vill gå för program så kan man svara på det rätt snabbt, fråga sig själv, vad tycker jag är kul, vad tycker jag är intressant, "lilla söta undermedvetna vad vill jag egentligen gå?". så har du svaret. men sen ska du bestämma dig för vem du vill vara, vem du vill bli. det är ett svårare beslut.

förresten hälsade lasse åberg på. när han kikade in på gk och alex babblade på om det vanliga fick jag hålla upp min sjuttiohundra-affisch. han mm:ade och nickade.
hemligheten är nog att guc ska starta upp en skola i bålsta.

viktigt ps, mina ben värker. snart får jag min nya första lön!

Inga kommentarer: