tisdag, maj 5

jsuk

jag fick ett telefonsamtal på valborg, från tradera. då var det fritt fram att registrera sitt konto då.
igår knappade jag hem mina fyra första vinster. jag klickade hejvillt där på natten och kammade hem en klänning, en jeansjacka, en kjol och ett par skor för 546 kr.
nu vet ni det

2 kommentarer:

emelie sa...

hej! givetvis kan jag svara på några frågor. jag tillhör första årgången gdk:are och tar därmed examen här om några veckor. är mitt uppe i exjobbet. min klass, som första årskull, har givetvis stött på ett antal barnsjukdomar. men vi har fått vara med massor och har påverkat hur kurser ska utformat. jag kan inte sticka under stol med att jag ibland har varit missnöjd med utbildningen men jag har ändå alltid trivts och jag tror verkligen att det här är en kanonutbildning för de som började förra året och de som kommer börja i framtiden. om vi bortser från barnsjukdomarna (som är det jag har varit mest missnöjd med) så kan kanske en del uppleva det som lite negativt att utbildningen är ganska teknisk. det konstnärliga och kreativa får ibland stå tillbaka för labbar i färghantering och tråkiga rapporter. men det är väl så det är på universitet. i övrigt ligger stor fokus på det kommunikativa. hur gör man för att kommunicera ett budskap? hur fungerar målgrupper osv.

i övrigt är vårt campus jättefint! jag vet inte hur mycket du vet om norrköping men campuset ligger hur som helst väldigt centralt precis bredvid motala ström. lokalerna är jättefina och vissa delar är helt nybyggda. om man går gdk brukar man mest hänga i ett hus som kallas spetsen där vi bland annat har ett mac-labb.

när det gäller boende så har jag alltid bott i "vanlig" lägenhet. det finns ett område som heter nordantill som ligger precis bredvid skolan där det bor väldigt många studenter. relativt enkelt att få lägenhet via hyresbostäder. när det gäller studentboenden så ska du hålla dig undan "bollen". annars är de flesta ganska fina. mest populära är nog vattentornet, gripen, dalkarlen och konstantinopel. de ligger alla nära skolan. konstantinopel har studentlägenheter med eget kök och badrum men det är också lite dyrare än de vanliga korridorerna.

ja, om det är något mer du vill veta så är det bara att fråga på. :)

ha det bra!

m sa...

det låter fint. du måste visa fynden sen!