söndag, december 5

And all I need's a great big congratulations

så där utan någon större förvarning drog jag och lisa till stockholm i fredags och besökte berns där MGMT spelade! vi kom precis i tid, provade vad bartendern tyckte vi skulle prova och dansade oss svettiga till en jäkligt bra konsert. vi var supernöjda och satte oss med varsin cola uppe i ena balkongen i en stor sal och såg ner över vad som visade sig vara massa galna stockholmare som firade afterwork och sånt där. de var stupfulla och ihopträngda på något som inte var ett dansgolv men ändå lyckades vara det. vi väntade på nattbussen som skulle gå klockan två.
mitt i allt kommer sångaren i MGMT (Andrew VanWyngarden) ut ur någon dold bakdörr och skådar allt detta folk. jag och lisa tackar honom för en bra konsert och han undrar om vi inte ska hänga med backstage istället för att sitta här. jo men visst kan vi det!
han var en väldigt rolig kille och förklarade att this is it, efter att vi kommit in i vad som kändes som ett fikarum. Andrew försvann och kom tillbaka med lite roliga skämt. vi gillade läget och spanade på alla bandmedlemmar och gottade oss med överbliven crème brûlé. sen åkte vi hem!

1 kommentar:

lisa martinis sa...

åh jag vill ha mera mera mera!