söndag, augusti 17

past days

torsdag: jobbar till nitton:trettio, mumsar en risifrutti på tåget till stockholm, möter upp hårran harre hampus i el kungso, ser dansar och lyssnar på slagsmals-klubn, tar tåget hem och anländer till mitt nya rum 'aka' beirut. flyttkassar everywhere, jag och systrarna har bytt rum.

fredag: jobbar till nitton:trettio, avslutar dagen med en klassisk massage i massagestolen, svider om till klackar osv, köper en veckans bukett och far ut till bälinge för att fira madde nitton år. det bjuds på tacotårta och cheesecake, elin och jag - direkt från jobbet, hugger in. några raki-shottar senare sitter vi på bussen in till stan, uppsala är så underbart så vi hamnar på people, trettio minuter senare går jag. sover med en däckad knubbsäl.

lördag: upp och hoppa - jobba. till tjugo:nollnoll. svider om till klackar osv, köper en veckans bukett och far ut till valsätra för att fira felicia nitton år. det bjuds på pizza och muffins, fräsch som jag är - direkt från jobbet, hugger jag in. några rabarberdrinkar och lakrits-shottar senare sitter jag intryckt i en baklucka med min favorit-voffare lisa, på väg in till stan, uppsala är så underbart så vi hamnar på people, några timmar senare står jag i maxkön, väntar och väntar, missar bussen och hamburgaren var översaltad och överpepprad. god nattsöndag: skatteåterbetalning:190kronor, nu återstår att packa upp. god helg

3 kommentarer:

Julija sa...

Fick du stora rummet;)? köpte biljetten nu såå ringer och planerar nåndag! puss

Charles Hampus sa...

hahahaha, bäst

anna sa...

julia: ohyes. har kommit halvvägs i "uppackandet" ser förjävligt ut.
bra! då hörs vi pussssss

hampus: vet!