lördag, november 29

onsdagen:

jag vill minnas att onsdagen spenderades till störst del på stan. först och främst inveg jag julklappshandeln med susanna, handlade en sisådär fyra julklappar faktiskt. himla nöjd med det och mätt och belåten på fika åkte jag hem och tänkte att här ska göras lite nytta. så jag lagade middag tjoho! (det var tänkt att bli pannkakor men efter att ha hittat ett bo med mjölbaggar gjorde jag omelett istället)
sen blev det kvällen och jag och lisa hade dans i benen. först blev det orvars där mördar-vodkan absolut peppar testades av den nya absolut-panelen (vi då), sen gled (gled som i halkade och ramlade på isen) vi vidare till polaroid och woo-hoo det var lika bra som alltid, med extra fint sällskap av fia dessutom.
under kvällen smeds en massa fina planer mellan mig och lisa, bland annat talade jag om min affärsdröm och lisa nappade direkt. efter det diskuterade vi boende och vilka utmärka roommates vi skulle vara. och inte nog med det bestämdes det en gång för alla att vi ska bli dj's! slutet gott allting gott flott blått och så landade jag i samma varma famn jag vaknat ur.

(bilden tog kicki)

2 kommentarer:

Mathias Forsström sa...

i like the hair!

anna sa...

thänks! ska försöka ha mer hår