tisdag, oktober 28

bara en kyss del tre

(läs: del ett, två)

det var dags för del tre. dagarna som gått sedan sist var mer än sju och både du och jag ville. vi ville ses igen, se vad som händer. det hände som så att jag befann mig där, utanför din port. jag var glad, på bra humör, tänkte gömma mig lite. men du såg mig. vi såg gatlyktor, höghus och stjärnorna. sen gick vi hem till dig och det var inte mycket, det var mer vanligt. du läste en bok om känslor av saknad och sorg, jag läste lite med dig bredvid dig låg jag och vi läste samma rader, men du tyckte jag var fnittrig, visst var jag det. jag tog en annan bok och ritade av något som såg ut som du, det var vanligt, vardag, en söndagskväll. jag stirrade på varje millimeter av ditt ansikte.
jag kände inte mycket mer än vad jag just kände då. att jag var med dig som jag ville och visst var jag glad. du var glad, det märktes. och så var vi blyga, tror jag. eller så väntade vi bara på något gott. något som smaken av den andres läppar. smaken av tutti-fruttigodis mellan andetagen mellan kyssarna mellan oss. det fanns inte mycket mellan oss och jag kände att mina ögon log. jag strök din lugg åt sidan så att dina ögon glittrade ännu mer. vad söt du är, sa jag.
på morgonen vaknade du för tidigt och väckte mig för tidigt. du tryckte dina läppar mot mina, igen. så att jag vaknade. inte minns jag senast jag vaknade av den känslan. jag kysste dina läppar tills bussen tog mig till jobbet. jobbigt.

1 kommentar:

annika sa...

fint!
Nej det är inte meningen att det ska vara henne alls, haha. Det är som svetsartjejen, henne tror folk att jag ritat av flashdancebruden. Men jag har inte ens sett flashdance så det är fel :)